måndag 25 juni 2012

flytta bloggen.. ??

Jag funderar på att flytta min blogg till spotlife.se. Eller egentligen har jag redan flyttat hela bloggen med arkiv och allt, men kan inte bestämma mig för om jag ska börja blogga där eller inte..


Klicka gärna här och kolla på den andra bloggen och säg vad ni tycker. Funderar på om det blir jobbigt med all reklam.. Vad tycker ni?

5 kommentarer:

  1. Vad är det som är bra med spotlife då? Lite störigt med reklamen kanske ja..

    SvaraRadera
  2. Det är väl att man skulle kunna tjäna pengar där, men gissar att man måste ha väldigt mycket fler läsare än vad jag har. Annars kan man ha utlottningar och tävlingar mm på bloggen så folk kan vinna saker eller få rabatt om de köper saker på webben och länkar till min blogg mm..

    SvaraRadera
  3. uh.. :S ja, jag hatar bloggar fyllda med reklam! både på sidan av och i inlägg.. ;)
    jag läser en blogg för personen och dess liv, inte för att det är tävlingar och sådant, det får mej snarare att sluta läsa helt. =/ men så är jag också helt fel publik om man vill tjäna pengar på att blogga. :P

    SvaraRadera
  4. Tycker att den här bloggen är mycket finare än den andra. Varför skulle du byta?

    SvaraRadera
  5. okej,om jag får säga mitt så tycker jag att den nya bloggen känns lite rörig.. varför så mkt reklam? den kändes helt plötsligt lite för opersonlig. Men du kan väl driva två stycken? kör bara samma inlägg..det kostar väl ingenting? och koppa kan man ju göra.. :D

    SvaraRadera