söndag 23 mars 2014

Jag har kommit igång jättebra med träningen och det har funkat bra. Känner redan att sista passet igår kändes bättre än första passet, och jag klarade att stå 1 min och 4 sekunder stående planka innan jag drösade ihop.
Men jag har väldigt svårt att jämföra min träning med det arbetsprovet jag gjorde på motionscykeln på sjukhuset. Där cyklade jag i ca 15 min och det blev tyngre och tyngre hela tiden tills benen inte orkade trycka runt tramporna i rätt tempo längre. Sedan var det klart. Om jag hade fått köra lite intervaller eller fått ställa mig upp så hade jag ju klarat betydligt längre tid. Jag brukar köra konditionsträning på motionscykel på gymmet också, men då cyklar jag i 45 minuter på en lättare växel, samma växel hela tiden, och istället kör jag intervaller olika snabbt. När jag är klar så är hela kroppen som spaghetti och benen har varit heeelt slut flera gånger under det passet. På sjukhuset var benen bara trötta på slutet och jag hade inte alls fått upp samma puls. Och styrketräningen ska vi inte ens börja försöka jämföra med den där motionscykeln..
Så nu har jag skrivit ett brev till både dr Romeo i Skövde och dr Finnas i Kungälv och bett om att få en EKG-bandspelare under två dygn som ska registrera mitt hjärta när jag tränar så som jag vill träna.
Hoppas det blir snart!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar