tisdag 3 juni 2014

EKG-bandspelare och träning

Igår och idag har jag gått med en EKG-bandspelare på mig - igen. Börjar bli van och tycker inte att det är några konstigheter med sladdar som sticker fram här och där.
Anledningen är att jag ville att läkarna skulle kolla hur mitt hjärta beter sig vid träning när jag tränar som jag vill, och inte bara en kvart på en motionscykel på sjukhuset där det bara blir trögare och trögare och man till slut får ge upp eftersom benen inte längre orkar trampa runt tramporna i den takten de vill att man ska hålla.

Så igår kväll gick jag och min EKG-bandspelare till gymmet och körde som f*n.
Planen var att jag först skulle köra så hårt jag bara orkade på kondition och sedan köra styrka, men jag kan ha tagit i lite väl på konditionen eftersom jag började må illa och kände mig lite konstig. Det gör inte saken bättre att det inte finns någon luft i halva gymmet, den delen där alla maskiner är, så jag gick hem och ramlade ihop i en lite hög bredvid Marcus. Han kände på min puls och sa att den slog väldigt regelbundet, vilket ju känns bra.

 När jag cyklade på sjukhuset gav jag upp när cykeln var på 175 watt, igår körde jag intervaller och låg som mest på strax över 300 watt, och som minst på 140.
Ska bli spännande att se vad hjärtat säger om det. :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar