lördag 10 december 2011

pasta med fetaost och grönsaker

Mera mat som är enkel och god, och som Tina introducerade för mig för väldans massa år sedan. Jag har bytt ut broccoli mot broccoliblandning med blomkål och morötter.

Lägg broccoliblandningen i en stekpanna och häll i ca 1 cm vatten. Krydda med örtsalt och basilika. 
Koka upp pasta, det måste inte vara tagliatelle. 
När grönsakerna tinat, ställ av stekpannan från plattan och smula ner valfri mängd fetaost. 
Häll över pastan. 
Klart!! 

Även här kan man använda mager fetaost, men den smular inte på samma sätt så det blir inte lika gott.
Jag tar hellre lite mindre av riktig fetaost, men det bestämmer man ju själv. 
Man kan också variera mer med andra grönsaker, eller bacon eller vad man känner för.. 


1 kommentar:

  1. Tänk att allt blir så gott med fetaost. Vi blandade fetaosten tillsammans med köttfärs, squash och små tomater och in i ugnen. Mums det också tycker dina föräldrar som åt det i kväll.

    SvaraRadera