måndag 30 maj 2011

ny design..

Kände att jag haft samma design på bloggen väldigt länge nu, så det var roligt att göra något nytt.. Den här är lite somrigare och väldigt mycket mer grön :-)
Just nu är grönt en favoritfärg..

Imorgon ska vi ha mässa i skolan, i Människan Socialt och Kulturellt. Vi har jobbat i grupper med varsit årtionde, och vår grupp har 1940-talet. Vi har ett eget hörn och vi ska ha med ALLT! Mode, musik, mat, händelser lokalt och globalt, filmer, bilar, hur man levde..
Vi har jobbat med det hela våren, så det ska faktiskt bli kul att äntligen få ställa ut..

Vi i vår grupp ska ha kläder från 40-talet och så ska vi allihop vara gravida för att symbolisera babyboomen efter kriget. Och Annelie ska t.o.m baka en moccatårta så att vi kan ha kafferep :-)

Ja, sedan är det matteprovet också, det är mindre kul..

8 kommentarer:

  1. Det märks nästan att det är matteprov på g. Så här aktiv har du inte varit på bloggen på hur länge som helst, kanske sedan sist det var matteprov. Har ju glömt att fråga hur det gick sist?

    SvaraRadera
  2. Det gick BRA för mig på matteprovet. 12 poäng av 24, vilket är fantastiskt när mitt mål är att hamna över 9 som är gränsen för G..
    Imorgon är det nog att kämpa för de 9 poängen, men om jag klarar det provet ska jag ALDRIG mer öppna en mattebok!!!!!
    Barnens matteläxor får papporna sköta, har man gått på chalmers så har man..

    SvaraRadera
  3. GRYMT!! Visste väl jag det iofs, du är ju inte min syster för intet. :) Dessutom så sa du ju att du faktiskt fattade vad det var du skulle räkna ut och att det faktiskt stämde när du kollade i facit så det bådade ju gott. Kram på dig systrami!!

    SvaraRadera
  4. Grönt e skönt!
    Oj vilken rolig utställning! Nästan så man skulle vilja komma och titta:)
    Matteprover klara du fint! Duktiga du!

    SvaraRadera
  5. Vilken fin design!! Turklöver och allt...bådar gått inför matteprovet. Lycka till, jag förstår precis hur du känner! Ångest över att svettas med de hemska formlerna. Puh! Men snart är det över....
    Kram

    SvaraRadera
  6. Vem är blondinen?

    SvaraRadera
  7. Mamma, sluta vara anonym, jag vet att det är du :-p

    SvaraRadera