fredag 25 februari 2011

dålig på bloggandet

Jag har varit riktigt dålig på att blogga på sista tiden. Inte bara att jag varit dålig på att uppdatera, men inläggen har varit riktigt ointressanta också. Det märks speciellt i bristen på kommentarer.. 
Jag ska skärpa mig. Det är bara sjukt mycket just nu.. 

Kram på alla!! 

5 kommentarer:

  1. Det är det som är tjusningen med bloggande tycker jag, att man läser för att vara med i ditt liv lite grann. Mycket, mycket hellre många små "ointressanta", som du kör på ibland, än alltför sällan och genomtänkt. Och det BLIR aldrig ointressant att läsa konstigt nog. Men det kanske beror på att jag känner dig, då är allt intressant. Kanske inte för en främling, vem som helst, må hända. Men skriv skriv!...... Skriv! (Ehm.. utan att känna blogg-press)

    SvaraRadera
  2. Jag haller med Jenny! Jag laser och har kanske inte kommenterat pa ett tag, men det ar inte for att det inte ar intressant eller jag inte vill veta det du skriver. Vill inte bara vara med i tjusningarna och de val genomtankta stunderna utan i allt! Kanns som jag inte ar sa langt bort anda nar jag laser bloggen. =) Puss

    SvaraRadera
  3. Och bloggvardet har gatt upp, har det inte??

    SvaraRadera
  4. Håller med ovanstående! Jag ber om ursäkt att jag är kass på att kommentera ibland men jag läser allt du skriver:) Och dina småinlägg är bara trevliga. Man måste ha tid med sitt liv också för att ha nåt att skriva om..!

    Kramar

    SvaraRadera
  5. Bra sagt!
    Vad ska man blogga om ifall bloggandet är ens liv?
    Tur jag har ett liv istället.. :-)

    SvaraRadera