fredag 29 juli 2011

lite snabbt om vad som hänt sedan sist..

Dagarna bara rusar iväg..

Vi tillbringade första delen av veckan på landet hos mormor och morfar, men bestämde oss sedan för att åka hem och bara rå om barnen lite. De ska till sin pappa nästa vecka, och sista veckan på semestern tillbringar vi i Danmark med mormor och morfar + min bror med familj.

Igår var vi på Simbadet på förmiddagen och promenerade sedan bort till Allsång på Bohus Fästning. Idolen Danny stod på scenen (säger inte vems idol, men det Lillskrutten är inte den enda manliga medlemmen i vår familj som gillar Danny), och barnen stod allra längst fram. Lillskrutten fick en high five, och han sa att Danny hade tittat honom rakt i ögonen.

Dessutom lyckades han få sjunga i Nanne Grönvalls mikrofon.
Hon gick runt bland publiken och sjöng "Sånt är livet". Jag frågade Lillskrutten vad han hade sjungit då, eftersom han inte kan den låten, men han sa att han bara hade sjungit samma som alla andra. :-)

Idag var det Vikingamarknad här utanför, men det var totalt vindstilla och alldeles för varmt.
Istället åkte vi till Marstrand där vi åt lunch på Marstrands Havshotell tillsammans med Älsklingens kompisar och deras son. Åt räkmacka de luxe på tångbröd, spännande och gott :-)
Sedan strosade vi lite på Marstrandsön och shoppade på rea innan vi åkte hemåt.

Planen var att åka till Ingetorpssjön och ta ett kvällsdopp, men det blev fruktsallad och Wipeout istället. Det funkar det också..

Imorgon blir det heldag i Gunnarslycka i goda vänners lag.. :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar