lördag 10 mars 2012

Ledig lördag?

Hade planerat att göra absolut ingenting idag.. Inga måsten, inga tider som ska passas.. Bara tvättid..
När jag ändå har tvättstugan där nere så är det skönt att slänga in alla lakan och sånt, passar på att bädda rent.. Oj, vad mycket kläder Indra har vuxit ur, lika bra att rensa i hennes garderob.. Kanske Tias och Tildas också, de har så mycket kläder som aldrig används..
Men gud vad sand det är på golvet i hallen, lika bra att dammsuga.. Och ta barnens rum när vi ändå håller på. Äsch, har man ändå dammsugaren framme så kan man lika gärna ta hela alltet..
Oj, vad mycket underkläder vi äger, en hel ikeakasse full med bara strumpor som ska sorteras.. (Nej, det ligger trosor och kalsonger också, och en och annan pyjamas.. )
Hungriga? Ja, vi kanske ska äta lunch också.. Passar på att plocka ur diskmaskinen medan maten blir klar.. Skönt när det är fint i köket..
Har alla ätit klart?
Kaos i köket igen..
Fylla diskmaskinen igen, leta reda på ev disk som kommit vilse och så köra igång diskmaskinen igen..
En ikeakasse till med underkläder som ska sorteras.. Hur kan det finnas så många udda strumpor? Är det nån som alltid går runt med strumpor i olika färger, eller finns det faktiskt ett strumpmonster som bor i torktumlaren?

Imorgon ska bägge barnen på kalas, olika tider, (måste köpa presenter idag), på kvällen ska vi fira Tilda som fyller 5 på måndag så måste baka en tårta också..
Och städa..
Men nästa helg, då ska jag inte planera in nånting alls, bara ta dagen som den kommer, inga måsten, inga tider att passa.. Eller om man skulle passa på att putsa fönstren?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar