torsdag 6 maj 2010

fy fan vilka vidriga svin!!

De där inbitna pedofilerna!
De allra värsta har ju förgripit sig på långt över 100 barn, och allt de gör, hela sin livsstil, leder fram till att nästla sig in och inge förtroende. Inte bara hos barnen, utan hos hela familjer, hela samhällen..
En snubbe berättade att allt han gjorde, att jobba med kyrkokören, att hjälpa handikappade barn, t.o.m att han blev präst, var bara för att han skulle verka så pålitlig som möjligt, så att folk skulle anförtro honom att ta hand om deras barn.
Och trots att han blivit påkommen två gånger så fortsatte hela samhället att ställa upp för honom och hävda att han aldrig skulle göra en sådan sak.
Han hade förgripit sig på 452 barn!!!!!!
Man mår ju så jävla illa när man läser det.
Det straff som såna ska ha, det finns inte. Allt man kan komma på är för lindrigt. Och så sätter de dem på enskilda anstalter för att skydda dem från de andra fångarna. De ska fan inte skyddas. De ska våldtas i duschen med en vass jävla schampooflaska full med frätande syra!!!!

2 kommentarer:

  1. Jo ja håller med dig! Skjutas på plats eller va skottpengar på dem! Så känner man iaf!

    "De ska fan inte skyddas. De ska våldtas i duschen med en vass jävla schampooflaska full med frätande syra!!!!!"

    Hur kom hon fram till detta? Utveckla gärna. ;)

    SvaraRadera
  2. Haha.. är det inte sånt som sker på anstalter? Eller har jag tittat för mycket på amerikanska filmer?

    Inte skjutas, det är lite för lindrigt.. Så vida de inte får brinna i den eviga skärselden då, men det vet man ju inte så det är ju dumt att chansa..

    SvaraRadera