torsdag 1 maj 2014

modifast dag 4

Att inte äta är inte så svårt. Eller jo, det är svårt, men det är inte så svårt så att jag inte klarar av det. När familjen skulle äta Tias hembakade pizza satt jag i soffan istället för att sitta vid bordet och titta på, då hade jag dessutom redan tagit min middagsskak, men annars funkar det hyfsat bra att sitta med skaken vid bordet när de äter. 
Imorse gjorde jag hallonsmoothie åt dem till frukosten och då kunde jag dricka min hallonskak samtidigt så var det iaf samma färg. :-) 

För den som undrar så går det bra för Anna också. Hon är just nu i sommarstugan ihop med massa familj som har koll på henne och som stöttar istället för att truga på henne mat. Bra familj :-) 

Jag har tränat styrketräning idag och det börjar kännas att krafterna inte riktigt är desamma. Inte styrkan, men kraften. Orkade knappt gå upp för trapporna hemma efteråt. 
Imorgon är det pensionärsgympan igen, får se hur det går. 

Det som är jobbigt är egentligen att jag mår som att jag hade haft pms. Det är inte lika jobbigt för mig som för resten av familjen eftersom jag inte har nåt tålamod alls, vilket såklart går ut över dem. Det bästa hade varit om jag bara fick vara ifred och sitta i ett hörn och pyssla med mitt, men tyvärr funkar det ju inte ihop med familjen, och heller inte ihop med studier. Så jag får göra en kraftansträngning och försöka vara trevlig också. Det är ju snart bara fem veckor kvar, hur svårt kan det vara? ;-) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar