onsdag 14 maj 2014

Nästan en egen häst

Det här är Milano.
Milano är en D-ponny som är 19 år och bor ett par hundra meter från Tias och Tildas farmor. En dag i veckan är Milano Tildas alldeles egna ponny. Då får hon gosa och rida precis hur mycket hon vill. Och hon måste såklart ta hand om Milano, hon måste se till att han får mat och färskt vatten, mocka i hans box och se till att han har det bra. Och hon måste städa efter sig i stallet innan hon åker hem.

Vi kan antingen rida ut i skogen eller låna grannens paddock. Anna har lovat att ha lite ridlektioner med Tilda också. Det är så nära man kan komma att ha en egen ponny när man varken har tillräckligt med tid eller pengar :-)



EDIT: Milano är en jättefin ponny, men vi insåg att han var lite för stor och lite för stark för Tilda. Tilda kände att hon inte riktigt klarade av Milano så därför blev det inte roligt att rida. Vi bestämde oss för att leta reda på en annan ponny som passade Tilda bättre. Milano är nu ledig. Passar någon som är lite större, lite starkare och lite mer orädd än Tilda då han är nafsig. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar