lördag 3 maj 2014

modifast dag 6

Idag har varit en jobbig dag. Det blev fel med sopporna eftersom vi kom iväg så sent från stallet, så allt blev förskjutet och jag har varit hungrig och irriterad och vill ha mat!
Men det är bara att bita ihop för det är inget alternativ att sluta. Då kommer jag gå upp det jag ev gått ner och ha slösat bort både tid och ansträngning och pengar. För att inte tala om att jag ju inte kommer få nåt resultat.
Nej, det är bara att kämpa på.
Men det hade varit väldigt mycket lättare om man inte hade haft en familj som envisas med att äta mat och lördagsgodis. Fast det är mest maten jag saknar!
I förmiddags var vi hos Marcus mormor och hon bjöd på hembakta bullar. De luktade otroligt gott, men jag tyckte inte att det var jättesvårt att stå emot.
Däremot två överblivna köttbullar som ligger kvar i stekpannan, jag får ta dem snabbt och slänga dem. Tur att jag har även påsarna med soppsmak, hade blivit knäpp av att inte få i mig nåt salt. Och sparrissoppan är faktiskt jättegod!

Ikväll är det uppdelat mys hemma hos familjen. På nedervåningen sitter Marcus och Tias och tittar på Sagan Om De Två Tornen och på övervåningen har jag bäddat ner Tilda och Indra i soffan och vi tittar på Jordgubbslisa. Det är typ samma sak som Fiffi Förgätmigej fast med bär- och och fruktflickor istället för blomflickor. Och ungefär lika spännande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar