måndag 8 mars 2010

mannen i förhållandet???

Varför tar alla för givet att det är Älsklingen som målat och tapetserat? Förra hyresgästen var här och hämtade sista grejorna. Sa till Älsklingen: "Oj, vad seriöst. Har du redan målat rummet?"
 Inte ens "ni"..

Som tur är känner sig Älsklingen inte hotad i sin manlighet, utan berättar gärna att det är jag som gör sånt hemma hos oss.. :-)

Är det manligt att tapetsera och måla???

4 kommentarer:

  1. Alla vet ja inte om ja kan hålla med om men...de är/var praktiska saker som män gör/gjorde! Men va de inte oxå DIN gôbbe som hade tummen mitt i handen? Isåfall förklarar de en hel del! ;-)

    SvaraRadera
  2. Nä, han har inte alls tummen mitt i handen.. (Ännu en missupfattning att det måste finnas en sådan anledning till att det är jag som gör det.)

    Ofta är det på mitt initiativ att göra om, han tycker att det funkar bra som det är. Och så är det jag som köper material och ser till att det blir gjort. Ibland hjälper han till lite på slutet när jag tappar sugen..
    Så det handlar bara om intresse..

    SvaraRadera
  3. Är faktiskt ingen missuppfattning eftersom du har sagt att han har tummen mitt i handen!? ;-)

    SvaraRadera
  4. Skit samma.. Har svårt att tro att jag skulle säga det eftersom det inte stämmer, men det är ju bara ord mot ord.. Inget att tjafsa om. Har jag sagt det så tar jag tillbaka det nu då :-)

    SvaraRadera