lördag 12 juni 2010

operation storstädning - dag 3

Tänk att bo i en liten mysig etta.. Bara ett rum, ett kök och ett badrum att städa..

I torsdags skrubbade jag varenda mm i vardagsrummet och köket med cillit bang och disksvamp. Putsade fönster, flyttade alla möbler och skrubbade bakom, tog ut allt ur hyllorna och dammtorkade ordentligt, skrubbade i ugnen, filtret till köksfläkten, alla köksluckor m.m.
Även badrummet på övervåningen blev skrubbat från golv till tak.
Det tog hela dagen!!!

Igår efter jobbet städade vi ur barnens rum. De var mindre smutsiga eftersom jag var extra noga med dem innan barnen fick bo i dem. Förutom att Lilla Trollets fönster kan ha varit de smutsigaste fönster som någonsin skådats i mannaminne..
Tog även isär Lillskruttens säng och målade den orange. Nu har den torkat under natten och idag ska den få svarta tigerränder..
Och så tvättade jag hallen på nedervåningen. Sedan var klockan 22 och vi kunde inte hålla på att flytta runt möbler mer..

Nu är det vårt sovrum som ska städas grundligt, trappen som ska skrubbas och badrummet på nederåningen som ska skina och blänka. Sedan är det KLART!!!!
..och antagligen dags att börja om.. Foten på TV:n är redan dammig.. :-(

Nä, på med hucklet och dags att sätta igång!!!

3 kommentarer:

  1. Sådana dagar är inge roliga! Fullt upp HELA dagen! Helt slut är man sen på kvällen!
    Du glömde matlagningen å ev. disk! ;)

    SvaraRadera
  2. Underbar träning du verkar ha fått då;)
    You go girl!!

    SvaraRadera
  3. Martin: Nej, jag glömde inte det. Jag sket i att laga mat, det kan man göra när barnen är hos sin pappa. Så det blev ingen disk. Man kommer långt på kaffe och viljestyrka :-)

    Tina: Jajamensan.. Alla muskler har fått arbeta. Kanske borde säga upp gymkortet och satsa på att köra storstädning tre dagar i veckan.. :-)
    Tänk vad rent det skulle vara dessutom, två flugor i en smäll :-)

    SvaraRadera