lördag 15 januari 2011

lösnaglar is the shit


Det är ju jätteroligt att göra massa olika designer på naglarna.. bara det glittrar och blänker lite så blir det ju fint :-)
Det allra bästa med fejknaglar är att nagellacket sitter! På mina vanliga naglar kan jag ha nagellack max en dag, sedan börjar det flagna, och så kan jag inte låta bli att pilla på det. Har provat med baslack och överlack enligt konstens regler, men det hjälper kanske några extra timmar.
Lösnaglar is the shit!

2 kommentarer:

  1. Vad snygga naglar! Du får som sagt gärna öva på mig när jag får pengar! :) Mina nagellack flagnar också, spelar ingen roll om det är dyrare märken eller billiga Hm-lack. Hur tar du bort naglarna när dom blivit "fula"? Så man inte skadar sina egna naglar.. Man ska väl egentligen gå tillbaks till salongen och ta bort dom om man gjort dom där.. //Malin :)

    SvaraRadera
  2. Tack! Det är kul att experimentera :-)
    Du är så välkommen, det är bara att säga till..
    Jag brukar faktiskt bara pilla loss dem. När de växer ut så börjar de lossna lite i kanterna, och om man inte gör nåt åt det så är det ganska lätt att pilla bort dem. Annars går de bort med aceton.
    Det man ska passa sig för är att fila bort akrylen, då är det lätt att man filar lite för mycket på sin egen nagel. Vissa filar ner nageln massor innan de sätter på akrylen för att materialet ska fästa bättre, det är det som skadar nageln mest..

    SvaraRadera