söndag 2 januari 2011

hejdå 2010 - ett riktigt jävla skitår!!

Nu ser jag fram emot vad 2011 ska innebära.. :-)
Nyårsafton firades med pompa och ståt. Lillskrutten och jag blåste ballonger och serpentiner och gjorde balsal av vardagsrummet. Våra gäster var familjen B.B och min bror med familj. Papporna hade planerat en hemlig meny och vi bjöds på

förrätt:
gravad lax med skaldjursröra, sikrom och avocado.

varmrätt:
helstekt entrecote med potatisgratäng, grönpepparsås, tomat och smörstekt sparris

efterrätt:
hemlagad tiramisu

När de magiska orden "Ring klocka ring" hördes från TV:n kändes det skönt att lämna 2010 bakom oss och blicka framåt. Det har hänt ett par jobbiga saker under 2010, men det är sådant som känts för personligt för att hamna i bloggen. Det tuffaste har såklart varit hjärtstoppet och sjukhusvistelsen som kom med den - och rädslan.
Nästa vecka ska jag komma tillbaka till intensivvårdsavdelningen på Sahlgrenska och träffa personalen och få se dagboken där alla skrivit, och jag ska få se salen jag låg på och alla kort. Det kommer att bli en tuff upplevelse. Hittills har jag ju varit riktigt förskonad, och kanske kommer jag aldrig att förstå hur fruktansvärda de där dagarna var när de inte visste hur det skulle gå med mig.
Idag är jag otroligt tacksam att jag fungerar precis som vanligt. Möjligen har jag lite svårare att fokusera på samtal under en längre tid, hjärnan svävar gärna iväg, men det är ett billigt pris tycker jag. Jag kan ju trots allt plugga heltid och t.o.m lyckas få bra betyg :-)

En sak som gör mig rörd är hur många som bryr sig om mig. Jag har tänkt att på TV när någon hamnar på sjukhus så sitter alltid alla kompisar där och är oroliga, sånt händer ju aldrig på riktigt. Men jag har verkligen så underbara vänner på riktigt. Det låter konstigt att säga att jag är förvånad över att folk bryr sig så mycket om mig, men faktiskt lite... Det är något som verkligen värmer i hjärtat och ända ner i tårna och ger en väldigt skön känsla i magen :-) All min kärlek till er underbara människor, ni vet vilka ni är och jag hoppas verkligen att ni vet att jag älskar er!!!

Men nu ser vi som sagt framåt mot ett nytt år med nya erfarenheter.

Kramar från mig
och
Ett Riktigt Gott Nytt År!!!

.

2 kommentarer:

  1. Ved söt du är på korten vid din rubrik ! :-) Du är lite lik min F.D vän Lise..
    Gott slut å gott nytt !! Hoppas att detta år blir betydligt bättre för dig !

    Massa kramar från Rizzi !

    SvaraRadera
  2. Hej Rizzi! Vart har du tagit vägen? Min brevlåda ekar tom... Kram.. :-)

    SvaraRadera